Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociația Pro Infrastructură: contractul pentru un tronson de autostradă se va rezilia/ Video

autostrada hemus

Constructorii lotului 2 al Autostrăzii A7 Ploiești-Buzău sunt în întârziere cu lucrările, anunță Asociația Pro Infrastructură: „vom vorbi în curând de reziliere sau de preluarea părții bulgare din contract de către partenerii români”, informează Mediafax.

Contractul pentru cei 28,35 kilometri dintre Mizil și Spătaru, în apropiere de Buzău, a fost semnat în 07.06.2022, are ordin de începere emis în 22.08.2022 și prevede 20 de luni de execuție directă. spune Asociația Pro Infrastructură, despre lotul 2 al Autostrăzii A7 Ploiești-Buzău.

„Deci aprilie 2024 era termenul inițial de finalizare care va fi (sau a fost deja) extins cu minim 5 luni din cauza problemelor independente de constructori pe care vi le-am mai explicat și cu alte ocazii. Dar chiar și așa, cei doi antreprenori sunt foarte întârziați. Șantierul abia dacă atinge 20% stadiu fizic. Vai și amar este pe sectorul bulgarilor de la Trace (aproximativ 18 km dinspre Buzău). Aproape că am văzut mai multe tractoare pe terenurile agricole de lângă decât utilaje care se mișcă pe autostradă! Progresul la terasamente este aproape inexistent față de ultima noastră filmare din 22 aprilie, iar structurile abia dacă au ieșit din pământ”, susțin cei de la asociație.

În ritmul acesta, spune sursa citată, „vom vorbi în curând de reziliere sau de preluarea părții bulgare din contract de către partenerii români. Nu că aceștia ar rupe norii pe cei ~10 km dinspre Mizil, dar măcar nu sunt în vacanță. Pe tronsonul Coni se vede ceva progres dar chiar și așa inaugurarea în 2024 este un vis mult prea frumos și mult prea îndepărtat”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.