Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Astăzi este prima zi de rapel la centrul de vaccinare drive-thru din Deva

Nicușor Dan Facebook
vaccinare drive-thru bucuresti

Peste 300 de persoane s-au vaccinat, sâmbătă dimineaţa, la centrul de imunizare drive-thru, din Deva, în prima zi în care aici s-au administrat doze de rapel.

"Un număr de 550 de persoane sunt aşteptate în cursul zilei de sâmbătă să-şi facă doza de rapel la centrul de vaccinare drive-thru. Alături de acestea vor fi vaccinate şi persoanele care doresc să-şi administreze prima doză de ser", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

Între cei care au venit să-şi facă doza de rapel s-a numărat şi un român de 28 de ani, care locuieşte în Germania. David Măsloşan a precizat că prima doză de vaccin a efectuat-o la deschiderea centrului drive-thru din Deva, când venise în ţară pentru vacanţa de Paşte.

Peste 6.000 de persoane s-au vaccinat la centrul drive-thru din Deva, de la deschiderea acestuia (24 aprilie), aici fiind organizate şi campanii speciale de imunizare în care au avut prioritate bicicliştii sau motocicliştii.

Centrul funcţionează în parcarea celui mai mare complex comercial din Deva, fiind prevăzut cu patru fluxuri de vaccinare în care se foloseşte serul produs de Pfizer-BioNTech, conform agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.