Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Astăzi s-a lansat un nou partid

pact2

Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor, PACT, este noul partid care s-a lansat duminică, 31 ianuarie, iar fondatorii promit că vor aduce schimbare. Sebastian Burduja, fiul fostului vicepreședinte Bancorex, transmite că PACT ”intră în arenă pentru a contribui la adevărata schimbare a României”.

”Diferența dintre un politician și un lider este simplă: politicianul se gândește la următoarele alegeri, liderul se gândește la următoarele generații. România merită mai mult. Iar politicienilor din ultimii 26 de ani le rezervăm o surpriză: puterea lor e în mâinile noastre, iar noi ne-am săturat de ei. E timpul acțiunii. E timpul să redăm României șansa viitorului pe care îl merită. E timpul să ne recâștigăm speranța în ziua de mâine. România are nevoie de o schimbare autentică, prima din epoca democrației românești. Iar o astfel de schimbare profundă de sistem poate fi începută și dusă mai departe numai din afara sistemului. În acest scop, este nevoie de o platformă politică nouă, curată, transparentă și de impact”, este mesajul pe care îl transmite Burduja.

Cei de la PACT mai transmit că intră în ”arenă pentru că le pasă, pentru vor să lase în urmă o Românie mai bună”.

”Pentru că vrem să ne creștem copiii și nepoții aici, într-o țară normală, într-o societate civilizată în care să ne fie drag să rămânem. Și pentru că numai România e „acasă”. Intrăm în arenă și îi chemăm alături de noi pe toți cei care împărtășesc speranța unui viitor mai bun pentru România. România are nevoie astăzi de un PACT. Un PACT între cetățeni și cei care îi reprezintă. Un PACT pentru România în 3D: România dezvoltată, democratică și demnă. Un PACT pentru Profesionalism, Acțiune, Comunitate și Transparență – cele patru principii care definesc Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT)”, mai transmite Burduja.

Citește și Se lansează partidul PACT – Cine sunt cei din spate și ce își propun

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.