Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Astra Giurgiu, penalizată cu încă două puncte de Comisia de Disciplină a FRF

Inquam Photos / Cristian Lunca
Inquam Astra Giurgiu

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, reunită miercuri, a sancţionat clubul Astra Giurgiu cu o penalizare de două puncte pentru nepunerea în executare a hotărârii Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor în legătură cu datoriile faţă de atacantul israelian Shlomo Azulay.

''Shlomo Azulay vs. AFC Astra Giurgiu - Neexecutare Hotărâre CNSL - În baza art. 85.1. b din RD, coroborat cu art. 24.c.1.b din RSTJF, se sancţionează clubul AFC Astra Giurgiu cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători şi i s-au scăzut două puncte pentru perioada 29.07-18.08.2021. Termen 01.09.2021'', se arată în comunicat.

Astra a început deja sezonul în liga a doua de fotbal cu o penalizare de opt puncte, iar acum a ajuns la zece puncte retrase. Astra are -3 puncte, fiind pe ultimul loc (20), după ce a obţinut două victorii şi un egal în patru etape.

Comisia a amendat miercuri clubul FC Argeş cu suma de 2.000 de lei în urma incidentelor de la meciul cu CFR Cluj.

Fundaşul Dorinel Gabriel Oancea (CS Mioveni), eliminat la meciul cu FC U Craiova, a fost suspendat un joc şi amendat cu 740 de lei.

În cazul eliminării fotbalistului Marques Izata Pereira (Gaz Metan Mediaş), după ce i-a start doi dinţi lui Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova) la meciul din etapa a şasea a Ligii I, comisia a amânat judecarea cauzei pentru data de 1 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.