Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Astra, victorie la scor de neprezentare în fața celor de la ACS Poli / VIDEO

www.gsp.ro
voluntari astra

Astra s-a impus cu scorul de 3-0 în confruntarea de pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, din etapa a treia a Ligii 1 și a urcat pe locul 5 în Liga 1, la egalitate de puncte cu Dinamo.

Timișorenii au fost la un pas de a întârzia la meciul de la Giurgiu, din cauza traficului aglomerat, însă partida a început în cele din urmă la ora programată. Astra a fost formația care a început meciul în atac, iar Marquinhos a ratat două ocazii importante în primele 10 minute, însă intevențiile lui Straton au păstrat tabela neschimbată.

Goalkeeperul oaspeților nu a mai putut interveni însă la lovitura de cap excelentă prin care Polczak a deschis scorul în minutul 21. Trei minute mai târziu, Ioniță a majorat avantajul giurgiuvenilor cu un voleu de la aproximativ 11 metri, pe care Straton nu a reușit să-l respingă.

Timișoara a replicat prin Cânu, dar lovitura de cap expediată de fundașul oaspeților în minutul 30 a lovit bara transversală. Astra a început în atac și partea secundă, când Le Tallec a șutat de la 30 de metri, dar Straton a respins balonul în corner. Balaure a mai punctat o dată pentru Astra în minutul 53, după o respingere greșită a portarului bănățenilor la șutul lui Le Tallec.

VIDEO CU GOLURILE

Doman a avut ocazia de a reduce din diferență, dar șutul său din unghi a fost respins de nou-intratul Pițian. Grație victoriei cu Timișoara, Astra a egalat la puncte Dinamo și a urcat pe locul 5, în timp ce ACS Poli este pe locul 10, cu o victorie după 3 etape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.