Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Astrologul care a prevăzut arestarea lui Udrea anunță dezastrul pentru politicieni! Avertisment și pentru Iohannis: 'Nici imaginea lui nu va rămâne neatinsă'

horoscop

Cu doar câteva zile înainte ca Elena Udrea şi Alina Bica să fie reţinute în Costa Rica, specialistul în astrologie Ioan Burculeţ, a anunţat că vor avea loc arestări importante.

”Arestarea celor două (n.r. Elena Udrea şi Alina Bica) este doar începutul a ceea ce va urma din 13 octombrie. Vor fi multe arestări. Poliţia va bătea la uşa multora. Se vine şi se rade tot până în 2019. Vor fi schimbări importante din punct de vedere politic”, a declarat specialistul în Astrologie, Ioan Burculeţ, pentru wowbiz.ro. Specialistul crede că Elena Udrea şi Alina Bica, româncele arestate în Costa Rica, unde credeau că sunt în siguranţă, vor fi aduse în curând şi în ţară.

Accident GRAV pe un drum național: Două CAMIOANE s-au ciocnit

În previziunea pentru luna octombrie, Ioan Burculeţ scrie pe blogul său, Constelaţia Destinului că este o lună a schimbărilor.

"Vor urma o serie de arestări în care vor fi implicate nume grele din ţara noastră şi independente de voinţa persoanelor implicate în jocul Destinului şi funcţiile de conducere, acestea vor fi vizibile.
Un interval şi mai interesant conform astrogramei României şi care vrem sau nu, ea va funcţiona aşa cum s-a manifestat ca de fiecare dată în contextul evenimentelor importante din ţara noastră.

Nici imaginea preşedintelui nu va rămâne neatinsă, însă spre deosebire de actuala formă de guvernare, dincolo de toate aspectele subtile care se vor încerca la adresa instituţiei pe care acesta o conduce şi al dânsului personal, Destinul României aduce un factor de protectie. Când spun protecţie din punct de vedere astrologic, cineva îi va aduce acuzaţii grave sau şi-ar dori să denigreze popularitatea acestuia. În concluzie, luna octombrie pentru ţara noastră va fi una a schimbărilor şi imaginea atât în plan internaţional dar şi în interiorul ţării va fi una afectată. Va fi luna arestărilor vizibile în care greşelile din trecut se plătesc aici şi acum, pur şi simplu, justiţia providenţială, în care actualul factor destabilizator va fi pedepsit de către Destin, mai mult arestările cu răsunet care vor urma aduc pe ultima sută de metri reconfigurarea într-o direcţie de constructivitate a ţării noastre aşa cum se pregăteşte să o ofere configuraţia şi traseul astrologic al anului 2019”, a scris specialistul in astrologie, Ioan Burculeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.