Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Scene de groază lângă un centru comercial din Rusia: Mai mulți morți după ce un bărbat a început să tragă cu pușca în trecători

Coșmar pe străzile din Krîmsk, în regiunea Krasnodar din Rusia. Un bărbat deschis focul pe stradă, cu o pușcă cu țeavă lungă acoperită de un prosop.

Potrivit relatărilor martorilor oculari, totul s-a întâmplat în apropierea centrului comercial Slavianski. Poliția și anchetatorii lucrează acum la fața locului.

Potrivit agenției ruse Tass, bărbatul ar fi reușit să ucidă trei persoane înainte de a se sinucide.

„Un bărbat neidentificat a deschis focul în apropierea centrului comercial Slavianski din Krîmsk. Procurorul interdistrictual din Crimeea s-a deplasat la fața locului, a fost organizată o inspecție, se stabilesc motivele incidentului", a anunțat biroul procurorului din Teritoriul Krasnodar.

Potrivit publicației ruse Mash, atacatorul este Vladimir Zhirov. Acesta a comis crima după ce a pierdut un proces pentru un apartament.

Vladimir Jirov a pierdut în instanță un proces privind locuința pentru fosta sa soție Galina și fiul său Iuri. El a susținut că soția sa a cumpărat apartamentul pentru fiul său cu banii lui înainte de divorț. El a cerut ca apartamentul să îi fie restituit. Cazul a trenat timp de trei ani, iar instanța l-a refuzat astăzi. După proces, Vladimir a început să o hărțuiască pe fosta sa soție cu amenințări. Galina a fugit în centrul comercial și a cerut ajutor. Bărbatul ucis în înregistrarea video a încercat să-i ia apărarea.

După ce și-a dat seama ce făcuse, Zhirov s-a dus acasă la fiul său și s-a împușcat acolo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.