Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC DE CRĂCIUN. O rachetă a fost lansată miercuri din Gaza către orașul israelian Ashkelon/ Premierul Benjamin Netanyahu a fost evacuat

Jonathanics
gaza rachete explozii israel

O rachetă a fost lansată miercuri din Fâșia Gaza către orașul israelian Ashkelon, unde premierul Benjamin Netanyahu participa la un eveniment de campanie, fapt care l-a forțat pe liderul israelian să se îndrepte către un adăpost, informează presa israeliană, citată de Reuters și preluat de agerpres.

Vezi și: Marcel Vela, la un pas de a fi UCIS! Dezvăluire FĂRĂ PRECEDENT: 'A curs SÂNGE'

Armata Israeliană a confirmat lansarea rachetei către Ashkelon, oraș aflat la 12 kilometri de granița cu enclava palestiniană și a adăugat că racheta a fost interceptată de către sistemul antirachetă Iron Dome.

Atacul cu rachetă nu a fost revendicat, însă Reuters notează că Jihadul Islamic, aripa armată a grupării islamiste Hamas, care controlează Gaza, a avut confruntări puternice luna trecută cu forțele armate israeliene.

Potrivit presei israeliene, Netanyahu, care se află la Ashkelon în campanie pentru a continua să conducă partidul Likud, a fost escortat de către gărzile sale de corp de pe scena pe care se afla și a fost transportat ulterior în siguranță la un adăpost al Armatei.

Evenimentul a fost reluat la scurt timp.

Acesta este al doilea astfel de incident în care este implicat premierul israelian. În luna septembrie, o apariție publică a acestuia în orașul Ashdod, aflat în apropiere, a fost întreruptă pentru scurt timp după declanșarea sirenelor antirachetă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.