Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC din USR: Gabriela Firea este Dragnea fără mustață. A tocat banii pe statui și pe kitsch

captura facebook
CGMB Firea

Roxana Wring, consilier USR în cadrul Consiliului General al Municipiului București, o acuză pe Gabriela Firea că din bugetele Primăriei Capitalei ar fi făcut investiții inutile, și spune că primarul general este un fel de „Dragnea fără mustață”.

„Ceea ce face primarul Capitalei este de o ipocrizie maximă. Se plânge de bani, însă bugetele imense pe care Bucureștiul le-a avut în ultimii ani au fost tocate pe statui, pe spectacole kitsch și pe stimulente inutile. Plus, evident, jumătatea de miliard de euro risipită de Companiile Municipale. Deci nu lipsa banilor a stat în calea Gabrielei Firea, ci propria incompetență”, susține Roxana Wring, pe Facebook, conform Mediafax.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

Consilierul USR mai spune că Gabriela Firea ar fi „Dragnea fără mustață”, și consideră că atât primarul general cât și Liviu Dragnea ar trebui îndepărtați din funcțile pe care le dețin.

„Ce face acum Gabriela Firea nu este altceva decât un joc politic: speră să capitalizeze electoral neîncrederea bucureștenilor în Liviu Dragnea. Însă, așa cum am spus, Firea nu este nimic altceva decât un Dragnea fără mustață. Când vine vorba despre cei doi, nu există un ”rău mai mic”. Există doar două rele care trebuie îndepărtate urgent de la conducerea României și, respectiv, a Bucureștiului”, mai spune Wring.

Precizările consilierului USR vin în contextul în care Firea acuză Guvernul că va tăia 25% din bugetul Primăriei Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.