Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC DUR al PNL-iștilor la adresa lui Dragnea: 'Minte de îngheață apele'

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
liviu dragnea

Prim-vicepreşedintele PNL, Andreea Paul a avut un atac virulent la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea, dar şi la adresa Anei Birchall. Andreea Paul a spus despre aceștia că ”mint de îngheaţă apele” în legătură cu vinovaţii pentru amânarea votului din plenul Camerei Deputaţilor privind Legea conversiei creditelor în franci elveţieni. PNL-ista a spus că deputaţii PSD se fac vinovaţi pentru lipsa de cvorum ce a determinat amânarea.

Andreea Paul susţine că amânarea votului final pentru proiectele de lege aflate pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor reprezintă ”o incredibilă batjocură” a PSD, care a suspendat lucrările prematur, deşi sesiunea de vot final era programată pentru ora 15.30, potrivit News.ro.

Citește și: Raport îngrijorător după ultimul mare cutremur din România: Avertismentul specialiştilor

„Cer sancţiuni ferme împotriva parlamentarilor absenţi şi convocarea în regim de urgenţă a unei noi şedinţe în plen. Sunt dezgustată de aceste coterii politice parlamentare orchestrate de PSD. Dezgustată!”, a afirmat deputatul PNL.

Ea susţine că acuzaţiile PSD legate de faptul că liberalii se fac vinovaţi de neîndeplinirea cvorumului sunt minciuni.

”Domnul Dragnea şi doamna Birchall mint de îngheaţă apele. Niciunul nu a fost în sală nici ieri în comisiile reunite de buget şi juridice la dezbaterea Legii conversiei, nici azi în plenul Camerei Deputaţilor. Minciuna lor poate fi uşor probată. Verificaţi imaginile. Sunt înregistrări peste tot. Reprezentanţii creditaţilor au fost prezenţi şi pot să confirme aceste lucruri. Până unde poate merge ipocrizia de campanie şi de nemuncă?! Cacealmaua PSD este demontată de programul de lucru oficial afişat pe site-ul Camerei Deputaţilor, unde se specifică clar faptul că votul final pe proiectele de lege începe la 15.30”, susţine Andreea Paul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.