Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa ambasadorului Germaniei în România: ' Sunteţi IPOCRIT şi reprobabil...'

cursdeguvernare.ro
Cord Meier-Klodt

Fostul șef SPP, generalul Dumitru Iliescu, a transmis, într-un amplu mesaj postat pe pagina sa de Facebook, un atac fără precedent la adresa ambasadorului Germaniei în România, Cord Meier-Klodt. Generalul a analizat mai multe cazuri grave de corupţie din lume, inclusiv din Germania, şi îl critică dur pe ambasador pentru că dă românilor "lecţii împotriva corupţiei"

Citeşte şi: ALERTĂ - Emil Boc, audiat de procurorii DIICOT

"Astazi voi prezenta fapte de coruptie deosebit de grave din Germania. Cand am vazut documentarul primit de la un prieten am ramas blocat. Cunosteam si eu multe aspecte referitoare la coruptia din acesta tara, dar situatia este cu mult mai grava decat mi-as fi imaginat vreodata. Doua lucruri mi-au venit in minte cand am vazut la ce nivel a ajuns coruptia in acest stat federal. M-am rugat la Dumnezeu sa ne mentina cel mult in acest stadiu al coruptiei, la noi ea fiind in stare incipienta, vis-a-vis de ce se intampla la ei, in Germania. Iar al doilea lucru a fost sa ma intreb cum de nu ii este rusine, acestui impertinent de ambasador, sa ne dea TOCMAI EL lectii de lupta impotriva coruptiei, cand la ei coruptia a atins cote deosebit de alarmante, pe care pana acum nici nu puteam sa mi le imaginez. (...) Ca sa va dati seama ce amploare a luat acest fenomen in Germania am sa va spun ca, intr-un singur an, ofiterii Biroului Federal de Combatere a Criminalitatii (Bundeskriminalamt-BKA), au descoperit 46795 de cazuri de coruptie, care dupa opinia lor nu reprezinta nici 10% din totalul faptelor de acest gen. Daca comparam aceasta situatie cu cea realizata cu patru ani in urma cand s-au descoperit doar 9554 fapte de coruptie (de cinci ori mai putine) ne dam seama care este evolutia acestui fenomen in Germania! Si oficialii lor vin sa ne dea noua lectii de moralitate si de actiune impotriva coruptiei. Cei mai corupti din Europa vin si ne acuza pe noi de coruptie! NU VA ESTE RUSINE, DOMNULE AMBASADOR CORD MAIER-KLODT??? SUNTETI IPOCRIT SI REPROBABIL!!!", a scris fostul şef SPP pe Facebook.

Citeşte şi: Godină taxează DUR greşeala ministrului Carmen Dan: 'Vorbeşte ca tanti de la tarabă care îţi vinde 'decât' mere...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.