Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac fără precedent la adresa Guvernului de la vârful UNPR

UNPR

Un vicepreședinte UNPR a răbufnit și solicită desființarea unui minister. Liderul progresist acuză dur ministrul și Guvernul de 'batjocură', intr-una din cele mai dure pozitii publice ale unui lider UNPR, de la infiintarea aliantei cu PSD.

Primarul municipiului Baia Mare, vicepreședintele UNPR Catalin Cherecheș, il acuza pe ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, de incompetenta, si catalogheaza atitudinea ministerului ca fiind "ori rea-vointa, ori incompetenta, ori prostie".

"Vreau sa spun ca sunt cetatean al municipiului si ma intereseaza foarte mult ce se intampla in municipiul Baia Mare, iar modul in care Ministerul Tineretului si Sportului (MTS), Guvernul Romaniei,  de astazi sau de ieri, trateaza municipiul Baia Mare, pe sportivii baimareni si comunitatea baimareana, nu inseamna altceva decat o batjocura, mi se pare ori rea-vointa, ori incompetenta, ori prostie din partea celor care gestioneaza acest minister si propun, pentru ca acest minister nu e decat o entitate care da functii si salarii degeaba, sa se desfiinteaza si sa mearga tineretul la Invatamant si sportul la Interne. Modul in care trateaza acest minister Baia Mare nu inseamna altceva decat o batjocura inclusiv la dresa statului roman, pentru ca sportivii aduc prestigiu Romaniei. Imi pare rau pentru dna ministru, care a fost sportiv si a adus prestigiu acestei tari, ca se lasa si ea trasa in aceasta zona a ineficientei, a incompetentei, de oameni care sunt de multi ani in minister si nu fac nimic, blocheaza totul. Da, le transmit celor de la Ministerul Tineretului si Sportului sa plece acasa, nu au treaba nici cu tineretul, nici cu sportul, nici cu Baia Mare, isi bat joc de  Romania, asta fac ei si ii invit ori sa se trezeasca ori sa plece acasa", a declarat Catalin Cherecheș, la Gala Sportului Maramureșan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.