Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac la baronul PSD de Vrancea: 'Bolovanul' Oprişan a bătut palma cu UNPR

oprisan-unpr

Război total între politicienii din Vrancea. Preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan, şi deputatul PNL Florin Secară îşi aruncă replici dure. După ce a fost ameninţat cu un proces, deputatul Secară îl acuză pe Oprişan că ar fi un "bolovan legat de piciorul lui Gabriel Oprea".

Vezi şi: VIDEO Oprișan l-a dat pe Ponta pe Gabi Oprea: 'Îți mulțumesc, Mariane'

"Obişnuit cu partea întunecată a lucrurilor, PSD-istul Marian Oprişan a socializat la Focşani, în timpul celei mai recente eclipse solare, cu Gabriel Oprea, liderul UNPR. Oprişan pare a se raporta la UNPR ca la unicul său colac de salvare politică, în condiţiile în care barca PSD a început să ia apă. De altfel, acesta a preferat să lipsească de la Consiliul Naţional al PSD doar pentru a pune un umăr la reuşita în Vrancea a UNPR, unicul 'proiect politic militarizat' din ţara noastră", afirmă Florin Secară.

Vezi şi: Florin Secară, la plecarea din UNPR: Am ales sa fac opozitie 'smenului politic'

Deputatul afirmă că oamenii s-au săturat de politicieni "care pun interesele lor personale deasupra celor mulţi, ţinând poporul la limita subzistenţei", iar cei mai mulţi oameni din Vrancea sunt săraci şi nu au nicio perspectivă pentru o viaţă mai bună, iar preşedintele Consiliului Judeţean este "direct răspunzător pentru acest lucru".

"La scurt timp după ce acuzam faptul că Oprişan ar fi bătut palma cu Oprea, cei doi au găsit potrivit să confirme spusele mele chiar la Focşani. În opinia mea, UNPR nu va fi niciodată colacul de salvare al lui Oprişan, dar Marian Oprişan ar putea să devină oricând bolovanul legat de piciorul lui Gabriel Oprea", mai declară Florin Secară.

Vezi şi: EXCLUSIV: Oprisan în dă în judecată pe deputatul Florin Secară

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.