Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac la Iohannis: Riscați sănătatea publică pentru a vă atinge unicul scop, Orban premier!

facebook.com
Viorel Catarama

În aceeași zi în care am văzut cu toții mizeria în care stau pacienții în spitalul Reșița, președintele Iohannis și toata floarea conducerii PNL inaugurau o autostradă care nu duce nicăieri. La asta a ajuns România? La spoială electorală menită doar să acopere putregaiul de dedesubt?

Cel puțin asta este părerea lui Viorel Cataramă, candidatul Pro România la funcția de senator de Bihor. Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, omul de afaceri a atacat acțiunile întregii conducerii a țării, ce pare mai preocupată de campania electorală decât de starea României.

„Klaus Iohannis ne-a anunțat astăzi că până la sfârșitul săptămânii vor fi redeschise piețele, pentru că a scăzut numărul persoanelor infectate. Nu, domnule, președinte! Iar mințiți poporul cu televizorul! A scăzut numărul de testate pe care guvernul Orban le face, pentru a justifica organizarea alegerilor. Riscați sănătatea publică pentru a vă atinge unicul scop, Orban premier! Ieri Klaus Iohannis, aflat în permanentă campanie electorală pentru PNL, a decorat-o pe secretara lui Vela, azi a inaugurat câțiva metri de autostrada, în timp ce în București, în fața Palatului Cotroceni, s-a surpat asfaltul! Așa arată România toată, pe afară-I vopsit gardul, înăuntru-I leopardul! Cumpărăm tablete pentru copii care n-au electricitate și dăm transport gratuit pentru elevii care stau acasă. Ne-am săturat!” a postat Viorel Cataramă pe pagina oficială de Facebook.

Viorel Cataramă s-a întors în Oradea și candidează la funcția de senator de Bihor. Deținător al celei mai mari fabrici de mobila din județ, în Beiuș, afaceristul este legat de bihoreni și le-a promis acestora că, indiferent de rezultatul alegerilor, va rămâne aproape de ei. Viorel Cataramă conduce în sondaje în cursa pentru senatul României în Bihor, bazându-se pe o platformă ce încurajează reinstituirea tuturor libertăților și ridicarea restricțiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.