Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac spumos la Ponta: 'Bercea politic, corespondentul în politică al lui Sile Cămătaru'

ponta

Liberalii "trag" în Victor Ponta din toate poziţiile. După ce liderul demisionar al PSD a devenit singurul premier din Europe inculpat penal, un deputat PNL îl compară pe acesta cu interlopi cunoscuţi.

Potrivit deputatului PNL de Diaspora Ovidiu Raeţchi, nu dosarul de la DNA e marea problema a lui Ponta, ci realitatea pe care ancheta o scoate la iveală.

"Nu trebuie sa plece doar pentru dosar - ci pentru ce realitate meschina ascunde acesta. Deci premierul Romaniei, cel care ar trebui azi sa reformeze sistemul public, a folosit Parlamentul Romaniei pentru a infiinta o Comisie de ancheta pentru sifonarile de bani publici de la Turceni-Rovinari; si, dupa ce i-a prins la inghesuiala pe sefii combinatului, a rezolvat cu ei un contract inutil si pufos pentru partenerul Sova, ingropand la schimb, discret, Comisia de ancheta. Iar, la final, a primit o parte serioasa din banii publici de la Sova prin servicii onirice copy-paste. Asta e santaj parlamentar in toata regula; e o escrocherie marunta, de Bercea politic; e un deal cu parfum de clanul Clamparu; e ca si cum fratii Camataru ar avea doi corespondenti in politica, Sile-Victor si Nutu-Dan. Si omul asta vrea sa ramana in fruntea sistemului public din calitatea de inculpat?", afirmă Raeţchi pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.