Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac suburban la adresa unei jurnaliste: Ţărancă proastă! Ochelaristo, dacă-ţi trag una te lipesc...

Alina Iosub

Nu doar politica din România e plină de scene grotești, ci și alte domenii în care activează indivizi ce au reprezentat România la cel mai înalt nivel. Întâmplare mizerabilă la finalul unui meci din Liga I. O jurnalistă a fost jignită ca la uşa cortului de către un antrenor. Chiar dacă a câștigat pe terenul lui CSMS Iași, scor 1-0, Ionel Ganea a fost foarte nervos la finalul partidei.

Tehnicianul celor de la FC Voluntari a amenințat-o cu bătaia pe Alina Iosub, reportera Look tv, iar apoi a jignit-o, anunță prosport. "Ţărancă proastă! Ochelaristo, dacă-ţi trag una te lipesc de perete, hai mai repede, că mă grăbesc. Hai, fă, nu mă bagi odată în direct?", a fost replica lui Ganea pentru jurnalistă. "Te rog frumos să vorbeşti civilizat!", i-a răspuns jurnalista. Ganea a continuat disputa: "Nu mă iei pe mine cu tu! Te bag în p***a mă-tii!"" a fost auzit Ganea de oamenii prezenţi la zona mixtă.

Vezi şi: Anunţ de ultimă oră al lui Klaus Iohannis: Ce s-a întâmplat la Consiliul European

Alina Iosub a confirmat ieşirea golănească a lui Ionel Ganea: ”L-am rugat să vină la interviu, moment în care el a început să mă jignească, să-mi spună tot felul de lucruri urâte, să mă înjure. Mi-a zis că pierde avionul. Da, este adevărat că m-a ameninţat că mă dă cu capul de pereţi. Observatorul şi-a notat totul în raport. Totul s-a întâmplat prea repede, nu m-am gândit să depun plângere la poliţie, dar analizez această variantă!”, a mărturisit pentru prosport Alina Iosub,

După ce s-a calmat, Ionel Ganea a încercat să-şi ceară scuze. A luat-o pe reportara Look TV într-un colţ al zonei mixte şi a încercat să o pupe pe obraz, în semn de regret pentru cele întâmplate. Ziarista n-a vrut să-i accepte scuzele şi a fost auzită spunând: "Cum adică să mă pupi? Mi-ai mai făcut asta!".

Citește și: O tânără umblă goală printre mașini / VIDEO

După această scurtă discuţie, a apărut şi Nicolo Napoli la declaraţii, dar înainte de a trece la interviuri a observat scena. Ganea a fost auzit cerându-şi scuze lui Napoli, moment în care anrtenorul italian îi face cu ochiu şi spune ”Ma che fai, sta pupando? (trad. "Ce faceţi? Vă sărutaţi?), moment în care Alina Iosub îi răspunde ”Nu, nu mă lasă în pace”. Amuzat, antrenorul lui CSMS Iaşi se distrează pe seama situaţiei şi spune: ”Da, e bucuros că a câştigat, aşa eram şi eu când câştigam”. Reportera Look TV i-a replicat ”E pe dracu bucuros, e un ţăran!” Deşi a susţinut că se grăbeşte să prindă avionul, Ionel Ganea a încercat de trei ori să o sune pe Alina Iosub, pentru a-şi cere scuze, dar jurnalista nu i-a răspuns!

Vezi şi: Ultima aroganță a lui Vladimir Putin la adresa Europei: Ce a făcut preşedintele Rusiei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.