Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul columbian Luis Suarez, de la Olympique Marseille la Almeria

www.om,net
Olympique Marseille

Luis Suarez, atacantul columbian al echipei franceze Olympique Marseille, se va alătura clubului spaniol Almeria, în fereastra de transfer din iarnă, în cadrul unui împrumut cu opţiune de cumpărare, a anunţat luni gruparea din Ligue a, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Atacantul de 25 de ani - a nu fi confundat cu omonimul său uruguayan, fost golgheter la Liverpool sau FC Barcelona - va pleca astfel după doar cinci luni de la sosirea sa la Marseille. El a semnat în iulie un contract pe cinci ani.

"Olympique Marseille şi UD Almeria au ajuns la un acord de principiu pentru împrumutul, cu opţiune de cumpărare, al lui Luis Suarez, care se va alătura clubului spaniol la începutul perioadei de transfer de iarnă. Îi dorim mult succes", a postat pe Twitter clubul din Marsilia.

După ce a marcat de două ori în primul său meci cu OM, împotriva lui Reims, Luis Suarez a fost titularizat doar de trei ori, potrivit La Provence, pentru 403 de minute de joc în total în acest sezon.

Născut la Santa Marta (Columbia) pe 2 decembrie 1997, Luis Suarez şi-a început cariera profesionistă în ţara sa, înainte de a veni la echipa spaniolă Granada CF în 2016, împrumutat, pentru prima sa experienţă europeană.

Transferat la Watford (Anglia) în 2017, a continuat să progreseze în Spania prin mai multe împrumuturi, până în sezonul 2019-2020 sub culorile lui Real Zaragoza unde a avut un sezon întreg în Liga B (38 de meciuri şi 19 goluri).

La finalul acestui sezon, el a fost transferat definitiv la Granada, la patru ani de la primul împrumut. A rămas acolo până în iulie 2022, când s-a alăturat OM.

Performanţele sale i-au deschis porţile naţionalei Columbiei unde are 4 selecţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.