Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Dzenan Zajmovic va juca la Poli Iaşi

www.gsp.ro
Pandurii Poli Iași

Atacantul Dzenan Zajmovic a semnat, marţi, un contract pe un sezon cu gruparea CSM Politehnica Iaşi, a anunţat clubul ieşean, potrivit news.ro.

Jucătorul cu o talie impresionantă, 1.90m, şi-a dat acordul să evolueze la gruparea din Copou în actualul sezon, cu posibilitatea de a prelungi înţelegerea pentru încă un an.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Dzenan Zajmovic s-a născut la data de 11 noiembrie 1994 la Antwerpen, în Belgia. Tot acolo a început fotbalul la vârsta de 10 ani. După 6 ani s-a mutat in Bosnia-Herţegovina, unde a evoluat în echipa de tineret a celor de la Zeljeznicar.

La seniori a debutat la clubul croat Lokomotiva Zagreb cănd încă nu împlinise 19 ani. Au urmat evoluţii pentru Travnik, în Bosnia, apoi o revenire la Zeljeznicar, formaţie cu care a câştigat Cupa. A bifat 4 prezenţe în calificările Europa League şi a marcat un gol.

În timpul liber, Dzenan preferă să urmărească filme pe Netflix, ecranizarea sa favorită fiind Contele de Monte Cristo cu Gerard Depardieu în rolul principal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.