Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Erling Haaland va semna cu Juventus Torino - presă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam România Suedia fotbal nationala

Erling Haaland (19 ani) vrea să joace la Juventus. Acesta intenționează să evolueze pentru formația torineză încă din luna ianuarie a anului viitor.

Conform jurnaliștilor de la Corriere dello Sport, Haaland vrea cu orice preț să joace pentru Juventus. Atacantul lui RB Salzburg ar urma să semneze un contract cu „Bătrâna Doamnă”, care se va întinde pe cinci ani, cu un salariu anual de 3,5 milioane de euro, plus bonusuri. În urma acestei tranzacții, campioana Austriei ar trebui să primească 30 de milioane de euro.

Citește și: Custodele Coroanei române, Margareta, îi pune la zid pe politicienii care își arogă toate meritele: 'Muncesc devotat şi discret, fără să fie în luminile rampei'

Pentru Erling Halland au făcut oferte și alte cluburi importante din Europa, printre care se numără Manchester United, AC Milan respectiv Borussia Dortmund.

Tânărul jucător, în vârstă de 19 ani, a fost transferat de RB Salzburg, în luna ianuarie a acestui an, de la FK Molde. În acest sezon, internaționalul norvegian a marcat 23 de goluri și a oferit 7 pase decisive în 22 de partide bifate pentru campioana Austriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.