Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul Gabriel Răducan de la Dinamo a fost tratat la spitalul Acibadem Altunizadeost: 'Procedura a fost efectuată cu succes'

www.gsp.ro
suporteri Dinamo

FC Dinamo a anunţat, joi, că atacantul Gabriel Răducan a fost tratat la spitalul Acibadem Altunizade de către specialistul în ortopedie şi traumatologie, Conf. Univ. Dr. Barış Kocaoğlu, informează News.ro.

Citește și: Președintele FRF, Răzvan Burleanu, s-ar mulțumi și cu un punct în urma meciului cu Suedia

"A fost efectuată implantarea celulelor stem în cartilajul genunchiului drept. Procedura a fost efectuată cu succes. Fotbalistul va continua fizioterapia şi reabilitarea timp de 3 luni, după care se va putea întoarce pe teren", se arată într-un comunicat de presă al Acibadem, citat de FC Dinamo.

Răducan a jucat 12 minute pentru Dinamo în acest sezon competiţional, în meciul din Liga I cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-0 pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, când l-a înlocuit pe Daniel Popa în minutul 78.

La 7 noiembrie, Gabriel Răducan a împlinit 18 ani. Atacantul este golgeterul echipei sub 19 ani din cadrul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, aflată pe primul loc în Liga Elitelor U19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.