Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul lui Manchester United, Marcus Rashford, premiat de oraşul Manchester, după ce a strâns bani pentru cei afectați de pandemie

www.worldsoccer.com
manchester united

Atacantul lui Manchester United, Marcus Rashford, a primit un premiu special din partea lui Eamonn O'Neill, High Sheriff al oraşului Manchester. Fotbalistul a strâns peste 22 de milioane de euro pentru a-i ajuta pe cei afectaţi de pandemie, anunță MEDIAFAX.

Atacantul echipei Manchester, Marcus Rashford, s-a implicat în lupta contra noului coronavirus. Pe 19 martie, jucătorul în vârstă de 22 de ani a lansat o campanie pe reţetele de socializare prin care şi-a propus să strângă 100.000 de lire sterline, pentru a ajuta cu mâncare familiile care au rămas fără locuri de muncă în timpul pandemiei.

Citește și: Marcel Vela luat la întrebări de senatori. Val de acuze prin moțiunea: ‘Cu Vela ruptă, în timp de pandemie’

Fotbalistul a fost uimit însă de amploarea pe care a luat-o campania şi dorinţa oamenilor de a ajuta. Astfel, Fundaţia „Fare Share” a strâns peste 20 de milioane de lire sterline (22,4 milioane de euro), iar Marcus Rashford a primit un premiu special pentru „activitatea remarcabilă şi ajutor oferit comunităţii” din partea lui Eamonn O'Neill, High Sheriff al oraşului Manchester.

Rushford a împărtăşit cu fanii lui de pe reţetele de socializare premiul primit, pe care l-a dedidicat tuturor celor care s-au implicat în campania de caritate.

„În mod normal nu aş împărtăşi astfel de lucruri, dar acest premiu nu este doar pentru mine, ci este al vostru, cei care aţi contribuit cu bani. Toţi aţi făcut diferenţa”, a scris Marcus Rashford pe Twitter.

Citește și: Se solicită retragerea cetățeniei române deținute de premierul Republicii Moldova: Sunt inadmisibile și lipsite de respect

Potrivit publicaţiei The Sun, Premier League s-ar putea relua pe 19 iunie, însă o decizie se va lua în timpul acestei săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.