Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacat cu iaurt de un protestatar, Mihai Chirica e ținta și a USR PLUS: Alege colaborarea cu PSD în Consiliul Local pentru a-şi vedea de şmecheriile imobiliare

inquamFOTO
chirica iaurt

Senatorul USR PLUS Marius Bodea susţine că edilul liberal al Iaşiului, Mihai Chirica, vrea să colaboreze cu PSD în Consiliul Local pentru a-şi vedea nestingherit de şmecheriile imobiliare şi că intrarea primarului în PNL e doar o haltă pentru a-şi satisface propriile interese, anunță news.ro.

Marius Bodea a scris pe Facebook că ”Mihai Chirica a spus luni după mult timp adevărul, recunoscând că s-ar dedulci la o alianţă cu PSD în Consiliul Local şi ar accepta fără probleme un viceprimar cu trandafiri”.

”Avem astăzi dovada demagogiei. Fostul edil pesedist al Iaşiului se întoarce la vechea sa dragoste, după ce s-a văzut cu sacii în căruţă la alegerile locale şi i-a păcălit pe ieşeni. Chirica face exact ce ştie mai bine. Alege colaborarea cu PSD în Consiliul Local pentru a-şi putea vedea nestingherit în continuare de şmecheriile sale imobiliare şi de tunurile financiare pe care probabil le pregăteşte. Declaratul om de dreapta Chirica sună adunarea stângii la sediul din Podu Roş, intrarea sa în PNL fiind doar o haltă pentru a-şi satisface propriile interese”, afirmă senatorul USR PLUS, Marius Bodea.

Citește și: BĂTAIE de JOC în Timiș: ZECI de oameni, VACCINAȚI peste rând, fără programare - Beneficiarii, trimiși la plimbare

Totodată, Bodea consideră că Mihai Chirica nici nu-şi doreşte alianţa USR PLUS, pentru că primarul nu este ”un politician liber, cinstit şi corect”.

”El ştie că noi nu putem tolera minciuna, hoţia şi demagogia. Nu-i putem accepta golăniile imobiliare, cum nu acceptăm nici numirile în funcţii pentru amicii PNL. USR PLUS nu acceptă cârdăşia cu un primar vopsit în galben doar din interes, care una spune şi alta face”, a adăugat senatorul USR PLUS.

Primarul Iaşiului Mihai Chirica a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că PNL este deschis pentru o colaborare cu oricare dintre partidele care au reprezentanţi în Consiliul Local, inclusiv cu PSD, pentru desemnarea celor doi viceprimari ai municipiului.

”Nu avem conturată încă o decizie la viceprimari pentru că trebuie să fie şi o decizie politică. Aceasta aparţine şi celorlalte partide, neavând noi PNL o majoritate clară. Dacă USR, PSD, PMP, împreună sau pe rând sau în diverse fracţiuni consideră că este necesar să facem şi pasul acesta sunt complet deschis”, a declarat primarul Mihai Chirica.

El a dezvăluit că un post de viceprimar va fi ocupat de liberalul Daniel Juravle, dar că pentru a doua funcţie de viceprimar se vor purta negocieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.