Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacul cu macetă de la New York: ce a făcut Trevor Bickford în ziua de 29 decembrie

nypost.com
trevor bickford

Poliţia a acuzat un tânăr de 19 ani de două capete de acuzare de tentativă de omor pentru atacul asupra a trei poliţişti în apropiere de Times Square în noaptea de Anul Nou, relatează BBC, citat de news.ro.

Trevor Bickford - care a fost, de asemenea, acuzat de două capete de acuzare pentru tentativă de agresiune - a călătorit la New York cu trenul din Maine înainte de atac, a declarat poliţia. Presa americană a relatat că familia sa a declarat recent FBI-ului că se temea că acesta a fost radicalizat de extremiştii islamişti. Comisarul de poliţie Keechant Sewell a declarat că atacul a fost "neprovocat".

Cei trei ofiţeri - dintre care unul a suferit o fractură de craniu după ce a fost lovit de macetă - au fost externaţi din spital duminică. Anchetatorii cred că Bickford a călătorit în oraş pe 29 decembrie, după ce a retras mii de dolari în numerar din contul său bancar şi a cumpărat cuţitul folosit ulterior în atac.

Bickford şi-ar fi lansat atacul cu puţin timp înainte de ora locală 22:00, sâmbătă, în apropierea unei zone care fusese amenajată pentru festivităţile de Anul Nou, a declarat Sewell. În timpul atacului, el a încercat să lovească poliţiştii în cap cu arma sa, înainte ca unul dintre ofiţeri să tragă cu arma şi să îl lovească în umăr, au declarat oficialii. Bickford rămâne în spital, în custodia poliţiei, din cauza rănilor suferite în urma atacului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.