Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenție, șoferi - Restricții rutiere în Capitală pentru parada militară de 1 Decembrie! Ce rute ocolitoare recomandă polițiștii

facebook.com
soferi

Pe mai multe străzi din București vor fi impuse restricții rutiere sâmbătă și duminică, pentru desfășurarea paradei militare de 1 Decembrie. Polițiștii recomandă rute alternative pentru a ocoli zonele aglomerate.

Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri pentru fluidizarea şi restricţionarea traficului rutier. Astfel, pentru pentru efectuarea antrenamentelor generale și pentru parada militară, în zilele de 30 noiembrie, respectiv 1 decembrie 2019, traficul rutier va fi restricționat pe mai multe artere.

Între orele 04.00 – 15.00, va fi închisă circulaţia pe axul central şi banda I pe Șoseaua Kiseleff, între Piaţa Presei Libere şi Arcul de Triumf și benzile I și II (locală) pe Șoseaua București-Ploiești, sensul de mers Piața Presei Libere către Fântâna Miorița, precum și pe benzile III și IV pe Șoseaua București-Ploiești, sensul de mers Fântâna Miorița către Piața Presei Libere. De asemenea, va fi restricționat traficul rutier și în Pasajul Presei Libere, pe sensul de deplasare dinspre Piața Presei Libere către Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede în Piața Montreal.

De asemenea, între orele 07.00 – 15.00, va fi închisă total circulaţia (gradual, în funcție de momentul sosirii tehnicii militare pentru paradă) pe Șoseaua Kiseleff între Piața Presei Libere şi intrarea în Piaţa Victoriei, până la semaforul care face legătura cu Bulevardul Aviatorilor și Strada Paris, pe străzile adiacente, precum și pe Strada Al. Constantinescu, între Bulevardul Mărăşti şi Arcul de Triumf, Bulevardul Mareşal Averescu între Bulevadrul Mărăşti şi Arcul de Triumf, Bulevardul Constantin Prezan, între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Charles de Gaulle, Strada Primo Nebiolo, Strada Arh. Ion Mincu, Strada Docenților și pe Strada Barbu Delavrancea. De asemenea, traficul rutier va fi restricționat temporar și pe Bulevardul Poligrafiei, Bulevardul Mărăști și Strada Clucerului, pe durata deplasării tehnicii și personalului.

SINISTRU Surse din ancheta Caracal susțin că Luiza Melencu ar fi fost VIOLATĂ în gașcă, de 11 bărbați (România TV)

Tot între orele 07.00 – 15.00, traficul rutier va fi restricționat temporar și pe următoarele artere: Strada Boiangiu Radu, Strada Serdarului, Strada Postelnicului, Strada Stolnicului, Strada Nicolae Racotă, Intrarea Șetrarului, Strada Paharnicului, Strada Pivnicerului, Bulevardul Beijing și Bulevardul Aviatorilor, banda I de circulație de la sensul giratoriu Monumentul Crucea Secolului până la Piața Charles de Gaulle, sensul de mers către Piața Charles de Gaulle;

Între orele 07.00 – 15.00, va fi închisă circulația și pe banda I de pe Bulevardul Ion Mihalache, ambele sensuri de mers, tronsonul cuprins între Bulevardul Nicolae Titulescu și intersecția cu Strada Turda.

De asemenea, pentru pregătirea Paradei militare, până pe 1 decembrie, la ora 15.00, sunt rezervate parcările din Parcul Herăstrău, aferente Berăriei H și Clubului BOA; iar până la ora 20.00, tot în 1 decembrie este rezervată alveola stației S.T.B. din Piața Arcul de Triumf, sensul de mers dinspre Bulevardul Constantin Prezan către Piața Presei Libere.

De asemenea, până în data de 1 decembrie, orele 15.00, se va interzice staționarea autovehiculelor pe Aleea Pescăruș, între Intrarea Pescăruș si Restaurant Pescăruș, cât și în alveolele de pe Șoseaua Kiseleff, în zona Monumentului Infanteriei.

În 30 noiembrie, începând cu ora 12.00, până la data de 1 decembrie, ora 12.00, se va interzice staționare autovehiculelor în zona adiacentă Fântânii Zodiac, de la intrarea principală în Parcul Carol I. Tot în 30 noiembrie, începând cu ora 09.00, până pe 01 decembrie, ora 20.00, va fi restricționat traficul rutier pe strada A. Constantinescu, banda I, sensul de mers dinspre Arcul de Triumf către Mănăstirea Cașin și pe Șoseaua Kiseleff, banda I, pe sensul de mers dinspre Piața Presei Libere către Arcul de Triumf, și începând cu ora 14.00, benzile I și II, din Piața Arcului de Triumf sensul de mers dinspre Bulevardul Ctin. Prezan către Piața Presei Libere.

Din 29 noiembrie, ora 16.00, până în data de 1 decembrie, ora 15.00, este restricționat traficul rutier pe Bulevardul Aviatorilor, pe banda I de circulație, dinspre Bulevardul Beijing către Strada Arh. I. Mincu și la necesitate, banda I pe sensul de mers dinspre Strada Arh. I. Mincu către Bulevardul Beijing, precum și pe breteaua adiacentă Bulevardului. Aviatorilor, (respectiv Parcului Herăstrău), între rondul Pescăruș și Piața Charles de Gaulle.

Polițiștii au stabilit câteva rute ocolitoare pe care le recomandă șoferilor:

1. Șos. Bucureşti-Ploieşti – Piaţa Presei Libere – Piaţa Montreal – Bd. Mărăşti – Str. Alexandru Constantinescu – Piaţa Domenii – Bd. Ion Mihalache;

2. Sos. Bucureşti-Ploieşti – Piaţa Presei Libere – Piaţa Montreal – Bd. Mărăşti – Bd. Mareşal Averescu – Str. Turda – Podul Grant;

3. Piaţa Victoriei – Bd. Aviatorilor – Bd. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogării – DN1;

4. Șos. Stefan cel Mare – Str. Barbu Văcărescu – Bd. Aerogării – D.N.1.

Polițiștii le solicită șoferilor să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare, să nu parcheze autovehiculele în apropierea zonelor restricţionate pentru circulaţie şi să opteze, în perioada în care sunt restricții, pentru transportul public de suprafaţă sau metrou.

De asemenea, este necesară respectarea semnalelor agenţilor de poliţie rutieră aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonilor le este recomandat să circule cu atenţie şi să traverseze strada numai prin locurile special amenajate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.