Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atenţionare de călătorie emisă de MAE: Grevă a personalului de la sol KLM pe aeroportul Schiphol

aeronews/facebook
KLM

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Ţărilor de Jos că miercuri, în intervalul orar 13:00 - 17:00, personalul de sol al companiei KLM - angajaţii care se ocupă de transportul bagajelor şi alimentarea aeronavelor - va intra în grevă, potrivit news.ro.

Se vor anula zboruri, vor fi înregistrate întârzieri semnificative şi timpi mai mari de aşteptare la recuperarea bagajelor.

Citește și: O femeie a fost legată azi de Gheorghe Dincă! Cine este ea de fapt

Se recomandă planificarea din timp a călătoriilor şi consultarea paginilor web ale companiilor de transport: https://www.schiphol.nl/en ; https://www.klm.com/home/nl/en.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Haga: +31703541580, +31703228612, +31703319980, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Regatul Ţărilor de Jos: +31622823300 şi telefonul de urgenţă al secţiei consulare: +31651596107.

Citește și: Profeția devastatoare de care Liviu Dragnea nu a ținut cont: ‘I-am spus-o în față’

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://haga.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.