Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atleta germană Malaika Mihambo, campioana olimpică, mondială şi europeană, a stabilit cea mai bună performanţă mondială a anului în proba de săritură în lungime

ProSport
Sala de atletism din complexul Lia Manoliu

Atleta germană Malaika Mihambo, campioana olimpică, mondială şi europeană, a stabilit cea mai bună performanţă mondială a anului în proba de săritură în lungime, cu 6,96 metri, duminică, în cadrul reuniunii indoor de la Dusseldorf, transmite EFE, citat de Agerpres.

Mihambo, a cărei cea mai bună performanţă personală este de 7,07 m, a depăşit cu 11 centimetri fosta performanţă mondială, care aparţinea sârboaicei Ivana Vuleta (6,85 m), din 5 februarie.

Pe locul secund s-a clasat maghiara Diana Lesti, cu 6,53 m, a treia a fost cipriota Filippa Fotopoulou, 6,42 m, germanca Merle Homeier a încheiat pe patru, cu 6,39, maghiara Anasztazia Nguyen a fost a cincea, cu 6,37 m, iar românca Alina Rotaru-Kottmann s-a clasat pe şase, cu 6,36 m.

La săritura cu prăjina, americanul Sam Kendricks, campionul mondial în aer liber, s-a clasat doar al patrulea, cu performanţa de 5,71 m, victoria revenind germanului Bo Kanda Lita Baehre, cu 5,81 m.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.