Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atletico Madrid a confirmat marţi că Chelsea Londra nu va putea intra în Spania pentru meciul tur din 23 februarie

www.digisport.ro
Atletico Madrid

Atletico Madrid a confirmat marţi că echipa Chelsea Londra nu va putea intra în Spania pentru meciul tur din 23 februarie, programat în optimile Ligii Campionilor, din cauza restricţiilor impuse de guvernul spaniol contra noilor tulpini de coronavirus, iar împreună cu UEFA va decide miercuri locul de desfăşurare, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Într-o notă informativă, clubul madrilen a confirmat că Guvernul Spaniei nu va autoriza intrarea în ţară a echipei Chelsea, din cauza prelungirii până la 2 martie a restricţiilor împotriva zborurilor provenind din Marea Britanie, Africa de Sud şi Brazilia, care au mutaţii virulente ale noului coronavirus, cu excepţia cetăţenilor spanioli şi rezidenţi în Spania şi Andorra.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Atletico are prevăzută miercuri o reuniune cu responsabilii UEFA pentru a lua o decizie definitivă. Clubul spaniol a eliminat şi varianta unui meci în Portugalia, Franţa sau Germania, în timp ce în Italia nu există stadioane disponibile la acea dată. Una dintre variante este Arena Naţională din Bucureşti, scrie Marca.

UEFA a fost nevoită să facă modifice locurile de disputare ale meciuri, din cauza pandemiei de coronavirus, atât în Liga Campionilor, cât şi în Europa League.

În Liga Campionilor, duelurile dintre RB Leipzig şi FC Liverpool, prevăzut pe 16 februarie, respectiv Borussia Monechengladbach şi Manchester City (24 februarie) se vor juca la Budapesta. În Europa League, trei meciuri din şaisprezecimi se vor disputa în alte locuri decât cele iniţiale pe 18 februarie: Molde - Hoffenheim va avea loc la Villarreal, Real Sociedad - Manchester United la Torino, iar Benfica Lisabona - Arsenal Londra la Roma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.