Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atletico Madrid, învingătoare în campionatul Spaniei

atletico

Echipa Atletico Madrid a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Athletic Bilbao, miercuri seara, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 18-a a campionatului de fotbal al Spaniei, consolidându-şi astfel poziţia de lider al clasamentului, potrivit Agerpres.

Bascii au deschis scorul pe stadionul Metropolitano prin căpitanul Iker Muniain, în minutul 21, însă Atletico a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize, prin Marcos Llorente (45+2).

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

Elevii antrenorului Diego Simeone au obţinut victoria în urma unei lovituri de la 11 metri, transformată în debutul reprizei secunde (51) de uruguayanul Luis Suarez, golgheterul madrilenilor în acest sezon, cu 18 reuşite.

În urma acestui succes, Atletico a acumulat 62 de puncte după 26 de etape, distanţându-se de principalele sale urmăritoare în cursa pentru titlu, FC Barcelona (56 puncte) şi Real Madrid (54 puncte).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.