Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atominos Consulting, unul dintre principalii furnizori de soluții de transformare digitală din EAU, încheie un parteneriat cu Druid

kubert.ro
partener

Atominos Consulting, unul dintre principalii furnizori de soluții de transformare digitală din Emiratele Arabe Unite, a semat o alianţă strategică cu compania românească Druid, pentru a oferi soluții de automatizare conversaţională a proceselor de afaceri, anunță un comunicat.

Atominos se va adresa companiilor din Europa, Orientul Mijlociu, Afria, dar și în zona Asia Pacific, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Rareș Bogdan prevestește o victorie istorică! Va fi dezastru pentru PSD! ‘Pentru prima dată, vom elibera România de sub jugul roșu’

Cele două companii vor dezvolta soluţii de automatizare pentru clienţi din FMCG, Utilităţi, Producţie, Servicii Medicale şi Servicii Financiare.

Tehnologia dezvoltată de DRUID permite companiilor să creeze și să implementeze asistenți virtuali inteligenți, care pun într-un mediu digital de colaborare angajaţi, clienţi, parteneri şi furnizori, economisind timp și bani și îmbunătățind experiența utilizatorului.

Druid este o companie de tehnologie bazată pe inteligenţă artificială, specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali dedicaţi proceselor complexe din organizaţii largi, şi unul dintre puţinii furnizori la nivel global care acoperă toate tipurile de implementări – cloud, hybrid sau on-premise. Cu ajutorul Druid, Atominos Consulting va oferi companiilor suport în proiectarea și implementarea fluxurilor conversaţionale, ușor de implementat pe mai multe canale de comunicații digitale precum WhatsApp, MS Teams, Skype, Facebook Messenger, Slack sau pagini web corporative. Peste 600 de şabloane conversaţionale preconfigurate pe roluri, procese şi industrii asigură lansarea în producţie în doar câteva săptămâni.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Dana Budeanu, o femeie care se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce’

DRUID are clienţi ca Banca Transilvania, Raiffeisen Leasing, BCR Leasing, BRD Finance, Alpha Bank, Idea Bank, Orange, Asirom, Groupama, Provident, ProTV, Carrefour, iStyle, Profi, Altex, Dacris, FAN Courier, Rețeaua de sănătate Regina Maria, Farmaciile Dona, Servier sau Librăriile Cărtureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.