Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au apărut înregistrări delicate în ancheta despre soția președintelui Bulgariei

servicii interceptari inregistrari stenograme

Parchetul Bulgariei a publicat înregistrări în care comandantul Forțelor Aeriene și un bărbat despre care se crede că ar fi președintele bulgar Rumen Radev au făcut comentarii cu privire la o anchetă a Comisiei Anticorupție care o vizează pe soția președintelui, relatează Novinite, scrie Agerpres.

Procurorul general al Bulgariei, Ivan Geshev, suspectează că informațiile colectate prezintă un nivel ridicat în ceea ce privește probabilitatea ca președintele Rumen Radev să fie implicat în infracțiuni.

Geshev a cerut recent Curții Constituționale să interpreteze prevederile Constiției privind imunitatea președintelui și a vicepreședintelui.

Verificările făcute de Comisia Anticorupție se referă la numirea soției președintelui, Desislava Radeva, în funcția de PR al Forțelor Aeriene.

Potrivit legislației, șeful statului poate fi tras la răspundere doar pentru încălcarea Constituției Bulgariei sau acte de trădare.

"Atacul asupra mea și familiei mele nu se oprește, în schimb se duce spre dimensiuni de neimaginat, care nu mai țin cont de mijloacele folosite", a declarat Radev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.