Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au apărut pozele cu Sebastian Ghiță și Laura Codruța Kovesi la el acasă: Mutare EXPLOZIVĂ a milionarului - SURSE

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sebastian Ghiță

Mutare explozivă a omului de afaceri Sebastian Ghiță în dosarul deschis de procurori după ce acesta a reclamat că Laura Codruța Kovesi, fosta șefă a DNA, i-ar fi cerut bani pentru repatrierea fostului șef al FNI, Nicolae Popa. Omul de afaceri Sebastian Ghiță a transmis Secției de investigare a infracțiunilor din justiție fotografia pe care spunea că o are cu fosta şefă a DNA Laura Codruța Kovesi acasă la el, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că omul de afaceri Sebastian Ghiță a remis Secției de investigare a infracțiunilor din justiție fotografia pe care spunea că o are cu fosta şefă a DNA Laura Codruța Kovesi.

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake'

Potrivit sursei citate, infracțiunea de mărturie mincinoasă de care este acuzat fostul procuror-șef DNA se referă la declarațiile Laurei Codruța Kovesi potrivit cărora nu ar fi avut decât relații instituționale cu afaceristul Sebastian Ghiță.

Fostul parlamentar a fost audiat prin videoconferință în dosarul deschis ca urmare a plângerii pe care acesta i-a făcut-o Laurei Codruța Kovesi. Sebastian Ghiţă o acuză pe fosta șefă DNA că i-ar fi cerut bani pentru a-l aduce în ţară, din Indonezia, pe Nicolae Popa.

Laura Codruţa Kovesi a anunțat miercuri seară că a fost citată vineri la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, susţinând că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.