Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au fost vindecaţi 91 dintre cei 225 pacienţi internaţi cu coronavirus la Spitalul de Boli Infecţioase di Iași

Facebook
coronavirus vindecat

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase "Sf Parascheva" din Iaşi, dr Carmen Dorobăţ, a declarat, miercuri, că au fost vindecaţi 91 dintre cei 225 pacienţi infectaţi cu noul coronavirus şi internaţi la această unitate medicală potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, de la 16 martie şi până în prezent la Spitalul de Boli Infecţioase "Sf Parascheva" au fost internate 372 de persoane, 226 fiind pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus. Dintre aceştia, 91 au fost vindecaţi.

"Avem 91 pacienţi vindecaţi. Sunt peste media pe ţară. Rata de mortalitate este de 4,5, sub media pe ţară. Din cei 226 pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus, 139 au fost pacienţi din alte judeţe, predominant din Suceava şi Neamţ. Mulţumim din nou pentru că am primit, cu ajutorul celor de la Casa Share, un aparat de hemodiafiltrare pentru terapie intensivă destinat pacienţilor cu funcţia renală afectată. Este important pentru intervenţia rapidă la aceşti pacienţi aflaţi în stare gravă", a declarat dr Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase "Sf Parascheva" din Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.