Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au reînceput lucrările la pasajul Domnești: Șantierul a fost închis înainte de sărbători

Arena Constructiilor
Pasajul Domnesti

Autoritățile anunță că săptămâna aceasta au reînceput lucrările la pasajul Domnești. Operațiunea oprită înainte de sărbători se desfășoară în funcție de fenomenele meteorologice. Lucrarea ar trebui să fie gata anul viitor, potrivit Mediafax.

Șantierul de la Domnești a fost redeschis după sărbătorile de iarnă. Constructorul execută doar lucrările care pot fi făcute în timpul iernii.

„De luni, 11 ianuarie, s-a redeschis și acest șantier. Deși condițiile sunt foarte grele, se lucrează acolo unde tehnologia permite și nu există risc legat de calitatea lucrării. Vrem ca, în acest an, să avem cel puțin ritmul cu care s-a consacrat șantierul de la Domnești, de la momentul deblocării lui (august 2020)”, a anunțat Irinel Ionel Scriosteanu, secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Pasajul de la Domnești constă 91,5 milioane de lei și se construiește peste centura orașului București. Este o lucrare complexă care presupune realizarea de bretele, intersecții și legături cu DJ602.

În afară de Domnești, pe Centura orașului București mai sunt în lucru pasaje la Popești-Leordeni, Cernica, Mogoșoaia și Berceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.