Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIERI maraton la DNA. Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache și soția lui puși sub control judiciar și o cauțiune de 1.200.000 de EURO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dan Tudorache

Fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache și soția lui au fost audiați mai bine de 15 ore la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Ei au fost lăsați liberi după ce procurorii au impus Control judiciar pe cauțiune - 1 milion de Euro pentru fostul primar și 200.000 de euro pentru soția acestuia.

Vezi și: Piedone răstoarnă Primăria Sectorului 5 cu susul în jos și publică în premieră Rapoarte Curții de Conturi: `ilegalități de ordinul milioanelor`/ DOCUMENT

Avocatul Mihai Drăgan, cel care îl reprezintă pe fostul primar, susține pentru stiripesurse.ro că acuzațiile vizează pretinse spălări de bani din perioada 2007-2008, precum și alte acuzații asimilate actelor de corupție din aceeași perioadă. Au fost audiate în speță și alte persoane.

El a spus că acuzaţiile vizează infracţiuni asimilate corupţiei şi spălare de bani, iar procurorii au dispus măsura controlului judiciar sub cauţiune faţă de Tudorache. Măsura va fi contestată, a adăugat avocatul.

Anterior s-a speculat intens că audierile au avea a face cu achizițiile de tablete pentru copiii din Sectorul 1.

Cu legătură sau nu... în ultimele zile la DNA a fost audiat și fostul primar al Sectorului 5, Daniel Florea. El le declara reporterilor că a fost invitat acolo în calitate de martor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.