Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO Sting a lansat 'If It's Love', single de pe noul album 'The Bridge'

romanticfm.ro
top muzical

Muzicianul britanic Sting a lansat miercuri „If It's Love”, melodie pop-rock cu accente de jazz, single de pe noul album „The Bridge”, aşteptat pe 19 noiembrie, potrivit news.ro.

Într-un interviu pentru Los Angeles Times, Sting prezintă „If It's Love” ca „cel mai fantastic” cântec de pe un album scris în plină pandemie.

„Sunt adesea atras de o muzică complexă; iubesc puzzle-urile şi să le rezolv. Dar din când în când trebuie să le pui deoparte şi să faci ceva uşor”, spune el.

Acest nou disc va fi primul album de cântece inedite ale cântăreţului de când a lansat „44/876” în colaborare cu Shaggy. Între timp, prolificul artist a prezentat două compilaţii de vechi melodii, „My Songs” în 2019 şi „Duets” la începutul anului, selecţie ale celor mai emblematice duete ale sale.

„The Bridge” a fost înregistrat într-o izolare relativă, uneori în colaborare cu muzicieni prezenţi în videoconferinţă. Discul se anunţă drept o reflecţie asupra lumii şi epocii, aşa cum explică Sting în comunicat.

„Aceste cântece sunt între un loc şi altul, între o stare de spirit şi alta, între viaţă şi moarte, între relaţii. Între pandemii şi între epoci - din punct de vedere politic, social şi psihologic, suntem cu toţii blocaţi în mijlocul a ceva. Avem nevoie de un pod”.

Sting a devenit celebru ca membru al grupului The Police, care a lansat hituri precum "Roxanne" în 1979 şi "Don't Stand So Close To Me", în anul următor. În anul 2000, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, iar în 2003 a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în calitate de membru al trupei The Police. Tot în 2003, Sting a fost înnobilat de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, la Palatul Buckingham, cu medalia Ordinului Imperiului Britanic în rang de Comandor (CBE).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.