Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Lazăr, despre modernizarea sistemului de justiție

digi24.ro
augustin lazar

In prezenta celor 50 de viitori lideri pentru modernizarea Romaniei selectati de Coalitia Nationala pentru Modernizarea Eomaniei, a vicepresedintilor CNMR, Sorin Cimpeanu, Marilen Pirtea, Ion Popescu, Gabriel Radu, Simion Hancescu, Mihaela Olaru, Marian Florea, Alex Ferariu, si distinsilor invitati in calitate de speakeri, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR), Alexandru Cumpanasu, a deschis ziua a doua a Scolii de Vara a CNMR: "50 de lideri pentru Romania" cu prezentarea proiectului si a obiectivelor acestuia, subliniind si intarind inca odata ideea ca CNMR nu este si nu va fi un partid politic, insa va fi organismul care se va implica si mai mult in procesul de schimbare si modernizare ale administratiei si politicului.

Salariile conducerii BNR, desecretizate: Cât câștigă Isărescu, viceguvernatorii și alți șefi

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, primul lector al zilei, a vorbit despre modernizarea sistemului de justitie. Procurorul general sustine ca Ministerul Public va avea o activitate mai transparenta.

Ponta, ATAC DUR la Iohannis: Cum pot eu să fiu în consens cu NIMIC?

"Este mai simplu sa nu comunici pentru a nu gresi, insa daca stapanesti bine problema, este simplu sa comunici transparent. Faptul ca se fac audieri nu trebuie sa fie un secret, dar nici o expunere excesiva cand o persoana este audiata. Pe cat posibil nu trebuie mediatizat excesiv ca o persoana vine sa dea anumite declaratii", a precizat Augustin Lazar in cadrul prelegerii.

 

De asemenea, Procurorul general a intarit faptul ca o mare importanta o are analiza strategica de prevenire si aparare a infractionalitatii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.