Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Lazăr, la final de mandat! CTP intervine exploziv: 'Dacă mai candidează încă o dată, atunci vina lui se adâncește. Ar fi un gest deplasat și arogant'

captura Digi24
CTP Prelipceanu

În actualul context politic electoral, Augustin Lazăr ar trebui să dea dovadă de responsabilitate şi bun-simţ şi să nu mai candideze la încă un mandat de procuror-general, susține jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Însă, dacă Augustin Lazăr, după ce s-a prezentat la concurs pentru un nou mandat - ceea ce mi se pare incorect din partea lui, mi se pare un gest egoist, egocentric - şi dacă mai încearcă încă o dată să candideze pentru un mandat, deci dacă nu iese din funcţie prin expirarea mandatului în 28 aprilie, dacă mai candidează încă o dată pentru procuror general, atunci vina lui Augustin Lazăr se adânceşte. Acesta ar fi un gest deplasat şi arogant din partea lui Augustin Lazăr, mai ales în contextul politic şi electoral actual.

DESCINDERI de AMPLOARE: Poliția Română și DIICOT, colaborare cu poliția din Franța - Grup infracțional care teroriza Franța, anihilat

Augustin Lazăr nu a fost un torţionar, a fost pur şi simplu un procuror din sistemul ceauşist din anii 80.

Dar, în actualul context politic electoral, acest scandal în legătură cu Augustin Lazăr poate fi utilizat. Şi este utilizat. Prin urmare, domnul Lazăr ar trebui să dea dovadă de responsabilitate şi bun-simţ şi să nu mai candideze la încă un mandat”, a spus gazetarul la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.