Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Zegrean, reacție EXPLOZIVĂ, după poziția Comisiei de la Veneția: Noi suntem normali la cap?

zegrean

Fostul președinte al CCR, Augustin Zegrean, susține că, după criticile Comisiei de la Veneția trebuie să ne decidem dacă suntem în Europa sau nu. Zegrean a explicat că în OUG pe legile justiției, prevederea referitoare la pensionarea magistraților este aberantă pentru că un procuror are nevoie de 15 ani experiență pentru a ajunge șef la DNA sau DIICOT, dar după 20 de ani de muncă îl scoatem la pensie.

Citește și: SURSE - Călin Popescu Tăriceanu amenință cu ruperea coaliției: Dragnea merge pe gheață subțire

”După această poziție de la Comisia de la Veneția trebuie să decidem: ori suntem în Europa și mergem mai departe după regulile celor de acolo, dacă nu stăm deoparte.

Florin Iordache a spus multe în viața lui, nu toate s-au întâmplat. E ridicol să spui că nu ți cont de opiniile Comisiei de la Veneția.

Dacă la 15 ani vechime poți să ocupi un post și la 20 ieși în pensie, când să mai facă omul ăla treabă? Să stai 15 ani pentru a ajunge în fruntea DNA sau DIICOT și peste cinci ani îl scoți la pensie! Păi suntem normali la cap?”, a declarat Augustin Zegrean, la Digi 24.

Întrebat cum s-ar putea rezolva problema controversatelor legi ale justiției, Zegrean a venit cu o soluție radicală. ”Simplu. Să se dea o lege în Parlament că aceste legi nu intră în vigoare. Avem un precedent în acest sens, din timpul doamnei Rodica Stănoiu”, a mai spus Zegrean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.