Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR București îl trimite pe Cozmin Gușă la statut: Candidatul validat intern e Mihai Enache

Alianța pentru Unirea Românilor
AUR Alianta pentru Unirea Romanilor

Filiala AUR București transmite, joi, după ce Cozmin Gușă a anunțat că acceptă să candideze la Primăria Capitalei cu susținerea AUR, că acesta trebuie mai întâi să fie validat de forurile interne ale partidului, momentan candidatul AUR fiind Mihai Enache.

„Alianța pentru Unirea Românilor București salută orice inițiativă de colaborare care să contribuie la extincția tiraniei politice a PSD-PNL-USR care există în București. Anunțul domnului Cozmin Gușă privind intenția de a candida din partea AUR București pentru Primăria Capitalei a fost transmisă mai departe către forurile de conducere ale filialei, astfel încât să fie analizată și să fie respectate toate procedurile interne prevăzute în statutul partidului”, se arată într-un comunicat de presă al AUR București.

„Singurul candidat al partidului AUR validat de forurile statutare până în acest moment este domnul Mihai Enache, un expert real, cu rezultate concrete, în administrația locală. De fapt, domnul Enache este singurul de până acum cu acest profil dintre toți candidații anunțați pentru Primăria Generală a Municipiului București. Ca în cazul oricărei formațiuni politice, este important ca fiecare candidat să fie validat de către organismele abilitate din cadrul partidului”, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.