Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO - Aur pentru România la Campionatul Mondial de Sambo! Naționala se întoarce acasă cu 5 medalii: una de aur, două de argint și trei de bronz

românia sambo

Aur pentru România la Campionatul Mondial de Sambo! Naționala se întoarce acasă cu 5 medalii: una de aur, două de argint și trei de bronz

România a obținut aurul la Campionatul Mondial de Sambo desfășurat în perioada 9-13 noiembrie 2023 la Erevan, în Armenia. În total, Naționala de Sambo a României se întoarce acasă cu 6 medalii: una de aur, două de argint și trei de bronz, o reușită demnă de apreciat a sportivilor români, antrenați de Viorel Gâscă și Robert Andreescu.

Kateryna Moscalova, de la CS Dacii 2000 a obținut medalia de aur și titlul de campionă mondială la sambo. Khrystyna Bondar de la CSM Constanța și Ilie Daniel Natea de la CS Dinamo au adus României argintul, iar Cristina Blănaru de la CSM Constanța și Volha Maleika de la CS Dinamo au obținut locul trei, câștigând bronzul. La competiția pe echipe la feminin, România s-a clasat pe locul trei, obținând bronzul.

Lotul României la Campionatul Mondial de Sambo de la Erevan a fost format din 9 sportivi în total, 7 la feminin și 2 la masculin, însoțiți de colectivul tehnic: antrenorii Viorel Gâscă și Robert Andreescu și maseurul lotului, Marian Ciupitu.

La deschiderea oficială a Campionatului Mondial de Sambo au participat mai mulți ambasadori, printre care și ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Armenia, excelența sa Corneliu Ionescu.

La festivitatea de încheiere a Campionatului Mondial de Sambo a fost prezent prim-ministrul Republicii Armenia, Nikol Pașinian. În cadrul festivității, s-a predat drapelul FIAS (Federația Internațională de Sambo) țării care va organiza Campionatul Mondial de Sambo în anul 2024, și anume Kazahstan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.