Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR reclamă `înscenări mizerabile` şi transmite `întreaga susţinere` pentru Maia Morgenstern

Alianța pentru Unirea Românilor
AUR Alianta pentru Unirea Romanilor

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) reclamă ”înscenări mizerabile” în numele formaţiunii şi transmite "întreaga susţinere" pentru Maia Morgenstern". Reprezentanții partidului se declară "consternaţi în faţa acestei intoxicări", pe care o consideră "incalificabilă”.

Într-un comunicat de presă transmis sâmbătă seară reprezentanții AUR reclamă "fake news" şi "înscenări mizerabile".

"Dar toate atacurile şi manipulările care încearcă să ne discrediteze nu fac decât să confirme că reprezentăm o forţă puternică şi incomodă pentru cei care vor să îngenuncheze România (…)

Un astfel de personaj a săvârşit în numele AUR un atac degradant şi suburban la adresa doamnei Maia Morgenstern, un artist emerit şi îndrăgit de românii de pretutindeni, promotor neobosit al culturii în România”, a transmis AUR.

Formaţiunea neagă orice implicare în incidentul pe care-l cataloghează drept ”o intoxicare”.

”Suntem consternaţi în faţa acestei intoxicări pe care o considerăm incalificabilă! Este de domeniul evidenţei că acest incident trist este o provocare care trebuie pedepsită în cel mai aspru mod. Dorim să informăm opinia publică din România că cetăţeanul numit Andrei Illarie nu este membru al Alianţei pentru Unirea Românilor.

Cerem organelor abilitate să se sesizeze, să identifice, să ancheteze şi să pedepsească această persoană cu celeritate, conform legislaţiei în vigoare. Suntem alături de doamna Maia Morgenstern şi o asigurăm de întreaga noastră consideraţie”, a mai transmis formaţiunea.

Amenințări cu moartea și jigniri greu de descris au fost primite de actrița Maia Morgenstern, care a postat pe Facebook textul scrisorii de amenințare trimise pe adresele de e-mail ale Teatrului Evreiesc de Stat. Mesajul este semnat "din partea partidului AUR".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.