Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR vrea o lege prin care minorii să fie protejați de homosexuali: 'Activiştii LGBTQI nu au ce căuta în şcolile şi în grădiniţele din România'

Alianţa pentru Unirea Românilor va iniţia demersurile privind elaborarea unui pachet legislativ care să limiteze reprezentarea sau promovarea în rândul minorilor a homosexualităţii şi a schimbării de sex, în urma consultării efectuate în rândul membrilor şi simpatizanţilor săi. „AUR susţine familia şi valorile creştine. Activiştii LGBTQI nu au ce căuta în şcolile şi în grădiniţele din România. Vrem să ferim copiii românilor de expunerea la o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor”, a explicat liderul senatorilor partidului, Claudiu Târziu, informează News.ro.

„Peste 98% dintre membrii şi simpatizanţii noştri susţin necesitatea implementării urgente a unei astfel de legislaţii, menite să apere copiii din grădiniţe şi şcoli. Prin acest demers suntem consecvenţi cu poziţiile exprimate recent, de sprijinire a măsurilor similare adoptate de guvernul de la Budapesta, urmând să avem consultări şi cu ceilalţi parteneri conservatori din Europa”, a declarat liderul deputaţilor AUR George Simion, co-preşedinte al formaţiunii, potrivit unui comunicat de presă.

La rândul său, liderul senatorilor AUR Claudiu Târziu a explicat că „activiştii LGBTQI nu au ce căuta în şcolile şi în grădiniţele din România”.

„AUR susţine familia şi valorile creştine. Activiştii LGBTQI nu au ce căuta în şcolile şi în grădiniţele din România. Vrem să ferim copiii românilor de expunerea la o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor”, a subliniat Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR.

Context

Budapesta a anunțat recent că organizează un referendum pe tema legislației LGBT. Cele cinci întrebări sunt:

  1. Susțineți/ sunteți de acord ca minorii ar trebui să participe la cursurile școlare pe tema orientărilor sexuale fără acordul părinților?
  2. Susțineți promovarea tratamentelor privind schimbarea de gen în rândul minorilor?
  3. Susțineți că intervenția chirurgicală de schimbare a sexului ar trebui să fie disponibilă minorilor?
  4. Susțineți prezentarea conținutului media care influențează dezvoltarea sexuală trebuie prezentat minorilor fără restricții?
  5. Susțineți conținutul media care prezintă schimbările de gen ar trebui prezentat minorilor?

Vezi și: VIDEO - Viktor Orban, lecție de democrație pentru liderii UE: face referendum pe tema legislației anti-LGBT .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.