Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aurelian Pavelescu: 'PNȚCD este în RĂZBOI cu PNL, partidul torționarilor'

Inquam Photos / Octav Ganea
Aurelian Pavelescu

Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, anunță că este în ”război cu PNL, partidul torționarilor”, după cel mai recent scandal în care e implicat procurorul general al României, Augustin Lazăr.

Criticat de liberali pentru că a făcut alianță cu PSD, Pavelescu atacă în cazul procurorului general, despre Klaus Iohannis nu a oferit nicio reacție, în urma ultimelor dezvăluiri, în ciuda unor cereri de revocare.

Citește și: Solicitare urgentă a președintelui Klaus Iohannis! Ordin la nivel național

”PNȚCD ESTE ÎN RĂZBOI CU PNL, PARTIDUL TORȚIONARILOR! ELECTORATUL ȚĂRĂNIST SĂ REVINĂ ACASĂ!

România a asistat îngrozită la poveștile a doi denținuți politici: IULIUS FILIP și IOAN MUNTEAN, torționați la Aiud, una dintre cele mai sinistre închisori ale regimului comunist, alături de Sighet, Rm. Sărat, Jilava, Piteștiul lui Eugen Țurcanu. Acolo unde și-a lăsat oasele, urcând împreună cu Hristos muntele Căpățânii, o adevărată oaste de sfinți români! Printre ei, Iuliu Maniu și Ion Mihalache, martirii pe umerii cărora a renăscut PNȚCD în urmă cu 30 de ani, prin succesorii lor, Corneliu Coposu și Ion Diaconescu, dar și mulți alții care au supraviețuit miraculos.

Citește și: Ieșire fulgerătoare a lui Augustin Lazăr! Reacție în forță, după interviul difuzat de Antena 3

Să aflăm azi că Procurorul General al României lui Klaus Iohannis, AUGUSTIN LAZĂR, a îndeplinit misiunea de TORȚIONAR, de a distruge suflete și trupuri, ale celor duși în bezna morții, dar și a familiilor lor, în IADUL AIUDULUI!

Și tocmai acum am aflat, la 30 de ani de când poporul s-a ridicat și a dat, din nou, jertfa de sânge pentru libertate, că în România s-a construit o nouă și imensă închisoare. Noua Securitate, în ascuns, a confiscat din nou statul și, prin cătușele noilor torționari, au instaurat frica în popor, pentru ca alții să ne poată subjuga, vânduți acestora.

Citește și: Liviu Dragnea îl torpilează pe Klaus Iohannis! Îl refuză pe șeful statului

N-am știut, însă, că noii torționari sunt tot cei vechi, AUGUSTIN LAZĂR fiind uns de Președintele României ca șef al noului sistem de nimicire, după modelul celui vechi: servicii secrete, dosare măsluite, cătușele puse în slujba nu a dreptății, ci a controlului politic al națiunii.

PNL a devenit instrumentul politic al acestui nou Gulag al românilor, vândut integral NEO-MARXIȘTILOR lui George Soros, partid declarat anti-creștin (referendumul privind familia este un exemplu clar), anti-național (cerințele liberalilor la Bruxelles de pedepsire a României pentru ca sistemul torționar condus de Kovesi și Lazăr cu instituirea ”câmpului tactic” al SRI), dar și anti-european (UE a lui Soros și a liberalilor este noua URSS, a distrugerii națiunilor, iar nu Europa creștină și națiunilor libere, visată de noi).

Citește și: Liviu Dragnea a dat cărțile pe față! Cine e cel mai bun ministru din Guvern

PNL a trădat mereu. Abia acum înțeleg disprețul total al deținuților politici țărăniști față de liberali, liberalii deținuți fiind cu mult mai puțini, iar dintre aceștia și mai puțini care și-au salvat demnitatea în închisorile comuniste. Motivul principal a fost, desigur, cel religios: liberalii interbelici, ca și cei de azi, nu și-au asumat niciodată crezul creștin: cum ar fi putut rezista?

PNȚCD este în război cu acest PNL anti-creștin și anti-românesc, PNL care s-a făcut azi PAVĂZĂ pentru torționarul comunist AUGUSTIN LAZĂR! Îi chem pe toți țărăniștii care, în urma căderii PNȚCD au crezut că PNL poate fi un substitut, SĂ REVINĂ ACASĂ: noi n-am trădat și nu trădăm! Vom avea un europarlamentar care le va face auzită vocea puternică, CRISTIAN TERHEȘ, alături de un partid, PSD, care, și el, a susținut referendumul pentru familie și a devoalat poliția politică! Aceasta este realitatea! Torționarii nu vor găsi în noi aliați!”, e mesajul lui Aurelian Pavelescu.

Citește și: Solicitare urgentă a președintelui Klaus Iohannis! Ordin la nivel național .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.