Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile au declanșat PLANUL ROȘU de acțiune, după un accident cumplit între un autoturism și un microbuz

Ultima Ora breaking news

UPDATE

Autorităţile din Harghita anunţă că bilanţul final al accidentului produs pe DN 12 arată că două persoane şi-au pierdut viaţa şi 13 au fost rănite, între care una grav. Accidentul a fost provocat de şoferul autoturismului care a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu microbuzul. Şoferul vinovat şi pasagera din maşină sunt cei care şi-au pierdut viaţa.

Potrivit autorităţilor din Harghita, în accidentul de la Sâncrăieni două persoane şi-au pierdut viaţa. Este vorba despre o femeie şi un bărbat, ambii din autoturism. De asemenea, 13 persoane din microbuz au fost rănite, între care una grav. ”Conducătorul autoturismului, un bărbat de 57 de ani din Târgu Secuiesc, a decedat, după ce a trecut pe contrasens şi a intrat în coliziune cu microbuzul”, au precizat poliţiştii. Între timp, traficul pe DN 12 a fost reluat. Autorităţile din Harghita au activat, luni, Planul Roşu de intervenţie după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit în zona localităţii Sâncrăieni, pe DN 12. Planul Roşu a fost activat la ora 13.45, mai multe echipaje de Poliţie, pompieri şi medici deplasându-se către locul accidentului. În microbuz se aflau aproximativ 20 de persoane.

Știrea inițială

Autorităţile din Harghita au activat, luni, Planul Roşu de intervenţie după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit în zona localităţii Sâncrăieni.

Citește și: Un jurnalist român în SUA, dezvăluire BOMBĂ: cu cine s-a întâlnit Kovesi în SUA

Autorităţile din Harghita au activat, luni, Planul Roşu de intervenţie după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit în zona localităţii Sâncrăieni, cel puţin o persoană fiind încarcerată. Planul Roşu a fost activat la ora 13.45, mai multe echipaje de Poliţie, pompieri şi medici deplasându-se către locul accidentului. Deocamdată, nu există date cu privire la modul în care s-a produs accidentul sau câte persoane sunt implicate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.