Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile oferă detalii ȘOCANTE despre modul în care s-a SINUCIS Chester Bennington, solistul Linkin Park / VIDEO

Chester Bennington

Solistul formației de metal alternativ Linkin Park, Chester Bennington, s-a sinucis prin spânzurare, a confirmat vineri pentru AFP un oficial din cadrul Institutului medico-legal din zona Los Angeles, Statele Unite.

Decesul lui Chester Bennington a avut loc în ziua în care bunul său prieten, Chris Cornell, solistul de la Soundgarden, ar fi împlinit 53 de ani. Cornell s-a spânzurat la 18 mai, după un concert susținut în Detroit, scrie agerpres.ro.

Citește și: Mutare bombă! Cine va cumpăra Banca Românească de la National Bank of Greece

Un angajat a descoperit joi cadavrul lui Chester Bennington, spânzurat cu o curea de tocul ușii camerei sale din locuința din Palos Verdes Estates, la sud-vest de Los Angeles, a adăugat oficialul.

Muzicianul în vârstă de 41 de ani nu a lăsat niciun bilet prin care să își explice gestul, a declarat sursa din cadrul Institutului medico-legal pentru AFP.

Citește și: Dezvăluiri din interior! PSD pregătește un nou proiect bombă

O sticlă cu alcool, pe jumătate goală, a fost găsită în dormitorul lui Bennington, a declarat, pentru DPA, Ed Winter, investigator-șef adjunct în cadrul serviciului de medicină legală din zona Los Angeles. La fața locului nu au fost identificate substanțe stupefiante ilegale, a precizat Winter.

O autopsie integrală urmează să fie efectuată săptămâna următoare.

Citește și: Lovitură pentru milioane de români! Ce li se va întâmpla în următorii patru ani

Liderul Linkin Park, care a efectuat un turneu alături de Chris Cornell, a interpretat piesa lui Leonard Cohen "Hallelujah" la înmormântarea solistului Soundgarden, însă a cântat cu greu versurile din cauza emoțiilor. "Gândurile despre tine mi-au inundat mintea și am plâns. Încă plâng cu lacrimi de tristețe dar și de recunoștință pentru că am avut șansa de a împărtăși niște momente foarte speciale cu tine și cu frumoasa ta familie", a scris Chester Bennington într-un mesaj dedicat prietenului său. "Nici nu știi cât de mult m-ai inspirat. Talentul tău a fost pur și neegalat. Vocea ta era bucurie și durere, mânie și iertare, iubire și dezamăgire, toate la un loc. Presupun că toți suntem așa. Tu m-ai ajutat să înțeleg asta", a completat el.

Citește și: Cristian Boureanu face declarații ULUITOARE! Ce a putut să spună fostul deputat

După anunțarea morții lui Chester Bennington a fost lansată o petiție pentru a încuraja autoritățile din orașul Santa Monica să redenumească Lincoln Park, parcul care a inspirat numele grupului Linkin Park. Până vineri seara, petiția se apropia de obiectivul inițial de 5.000 de semnături.

Citește și: Veste proastă pentru bugetari! Ce ordonanță pregătește Guvernul Tudose

Chester Bennington a fost căsătorit de două ori și avea 6 copii. În trecut el nu s-a sfiit să vorbească despre problemele pe care le-a avut din cauza abuzului de alcool și droguri. Într-un interviu acordat în 2009 site-ului dedicat muzicii rock și metal Noisecreep, el a povestit cum s-a luptat să treacă peste divorțul de prima sa soție, după 9 ani de relație. "Viața mea se destrăma din toate colțurile și am scris muzică despre cum am trecut peste divorț și cum m-am abandonat alcoolului și drogurilor". "Acel sentiment și faptul că am putut să scriu despre el, să cânt despre el, acea piesă și acele cuvinte care s-au vândut pe milioane de discuri mi-au adus un Grammy și o groază de bani (...) Nu este însă deloc cool să ajungi alcoolic — nu este cool să bei și să te porți prostește. Cool este să reușești să te recuperezi. Însă ăsta sunt eu și despre astfel de lucruri compun, asta fac și, într-un fel sau altul, munca mea este o reflexie a experiențelor mele de viață".

Citește și: I-a scos din sărite! Marele hit al verii ‘Despacito’ a fost interzis

În urma anunțului decesului, multe celebrități, printre care muzicieni, oameni de televiziune și actori, au inundat mediile de socializare cu mesaje de compasiune și condoleanțe pentru familie și prietenii lui Chester.

Formația Linkin Park a lansat un nou album în luna mai, "One More Light" și se afla în faza nord-americană a turneului internațional de promovare când s-a produs tragedia dispariției lui Chester Bennington.

Citește și: Cioloș e pe val! Platforma România 100 anunță o mișcare bombă

Trupa a anunțat, vineri, anularea turneului nord-american, conform Xinhua. "Suntem incredibil de întristați la aflarea veștii decesului lui Chester Bennington", a arătat într-un comunicat promotorul turneului, Live Nation Entertainment care a precizat că "turneul nord-american al Linkin Park, One More Light, a fost anulat".

Citește și: Uluitor! Un înalt oficial al Consiliului European șterge pe jos cu Antena 3 și România TV .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.