Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile constănțene anunță o vară plină de evenimente culturale în aer liber

PS 4
festival

Autoritățile constănțene anunță o vară plină de evenimente culturale în aer liber. Teatrul de Stat se pregătește să deschidă stagiunea estivală „Best Summer Art Fest”, cu multe spectacole ale teatrelor din țară, spectacole de folclor, lansări de carte sau proiecții de filme, anunță MEDIAFAX.

Conform Primăriei Constanța, evenimentele de la sfârșitul săptămânii trecute au adus la scena special amenajată din Parcul Arheologic zeci de spectatori dornici să-i urmărească pe actorii Teatrului de Stat în spectacolele „Meciul de comedie” și „Desculț în parc”.

Citește și: Ciolacu: ‘Guvernul PNL trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%. Faceți investițiile din bani europeni’

„Am fost plăcut impresionați de numărul foarte mare de constănțeni care au umplut în acest sfârșit de săptămână spațiul dedicat spectacolelor din Parcul Arheologic din fața Primăriei Municipiului Constanța, atât vineri și sâmbătă seara, la spectacolul de improvizație 'Meciul de comedie', cât și duminică la comedia romantică 'Desculț în parc'”, spune Erwin Şimşensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța.

Acesta se declară impresionat de disciplina spectatorilor care au înțeles să respecte măsurile de protecție și că acesta este singurul fel în care poate exista activitate culturală.

„Pregătim din ce în ce mai multe surprize vara aceasta: Best Summer Art Fest, un joc de cuvinte 'Be safe', în care vom avea un program extrem de încărcat în evenimente, multe spectacole ale teatrelor din întreaga țară, spectacole de folclor, lansări de carte, proiecții de filme, un întreg program cultural realizat de Teatrul de Stat Constanța în parteneriat cu Centrul Cultural Județean 'Teodor Burada', Teatrul de Copii 'Căluțul de Mare' și alte instituții de cultură din oraș. Oamenii au nevoie de cultură, au nevoie de artă, cultura îmbunătățește calitatea vieții și iată că oamenii sunt foarte interesați. noi facem tot posibilul să aducem în fața lor acte de cultură autentică, de bună calitate”, adaugă sursa citată.

Citește și: Tătaru: ‘Vom avea două săptămâni dificile. Suntem într-un moment pandemic, de creștere progresivă a numărului de cazuri’

Reprezentațiile oferite în cadrul stagiunii Teatrului de Stat Constanța vor continua până la sfârșitul verii, cu respectarea tuturor normelor de siguranță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.