Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile de la Bagdad iau partea Teheranului - Donald Trump nu a cerut niciodată perimisiunea ca trupele americane staționate în Irak să monitorizeze Iranul

iraq

Președintele irakian Barham Salih a declarat luni că omologul său american Donald Trump nu a cerut niciodată perimisiunea ca trupele americane staționate în Irak să „monitorizeze Iranul”, relatează Reuters, preluată de mediafx.

Trupele americane au fost trimise în Irak ca parte dintr-un acord între cele două țări, cu misiunea clară de a combate terorismul, a declarat Salih în cadrul unui forum în Bagdad.

Președintele american Donald Trump a declarat că este important să păstreze o prezență militară americană în Irak, pentru a asigura monitorizarea Iranului, considerat de președinte „o problemă reală” în zonă.

Donald Trump a condamnat "războaiele nesfârșite" din Siria și Afganistan într-un interviu acordat postului CBS și a subliniat că dorește să reducă prezența militară americană costisitoare în aceste țări, în ciuda avertismentelor contrare primite de la consilierii militari și șefii serviciilor de spionaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.