Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile din Crimeea declară stare de urgență în urma inundaţiilor care au afectat aproape 300 de case

igsu
inundatii

Autorităţile din Crimeea (peninsulă ucraineană anexată de Moscova în 2014) au declarat joi stare de urgenţă după ce ploi abundente au provocat inundaţii grave în anumite părţi din estul peninsulei, inclusiv în oraşul Kerci, relatează Reuters.

Inundaţiile au afectat aproape 300 de case şi un spital din oraş, a anunţat Departamentul pentru situaţii de urgenţă, scrie Agerpres.ro.

Străzi întregi au fost inundate în anumite părţi ale oraşului. Într-o înregistrare video postată online, o maşină de de pompieri putea fi văzută circulând prin apa adâncă spre un autobuz de pasageri blocat din cauza inundaţiilor. Unele maşini se aflau aproape complet sub apă.

"În ceea ce priveşte daunele materiale, situaţia este gravă. Au fost înfiinţate comisii, a fost declarată o stare de urgenţă regională", a declarat Serghei Aksionov, şeful autorităţilor ruse, citat de agenţia de ştiri Interfax.

Serghei Aksionov a fost filmat în timp ce se afla pe barcă în Kerci, constatând daunele provocate de inundaţii, iar înregistrarea video a fost difuzată de agenţia de ştiri RIA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.