Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile din oraşul München, indecise dacă vor permite formaţiei Rammstein să concerteze în noaptea de Revelion

www.spirit-of-metal.com
Rammstein

Autorităţile din oraşul München, situat în sudul Germaniei, sunt încă indecise dacă vor acorda formaţiei Rammstein permisiunea de a susţine în noaptea de Revelion un concert în aer liber cu aproximativ 145.000 de invitaţi, informează marţi agenţia DPA.

Deşi este de aşteptat ca autorităţile din cadrul consiliului municipal să-şi dea aprobarea pentru ca spectacolul în aer liber să aibă loc în parcul Theresienwiese, administraţia de sector şi poliţia au încă rezerve.

"Organizatorul se aşteaptă la aproximativ 145.000 de spectatori la concertul Rammstein din Theresienwiese", a indicat Departamentul pentru Muncă şi Afaceri Economice din cadrul municipalităţii, care încurajează evenimentul pentru a stimula turismul, potrivit Agerpres.ro.

Printre detaliile asupra cărora nu s-a ajuns deocamdată la un consens se numără cooperarea cu poliţia şi brigada de pompieri, precum şi căile de evacuare şi de intervenţie, a declarat marţi purtătorul de cuvânt Tobias Kapfelsberger.

La mai puţin de cinci luni până la eveniment, intervalul de timp pentru ajungerea la un consens este "cu siguranţă strâns", a adăugat el.

Compania Leutgeb Entertainment Group, care organizează concertul, nu a putut fi contactată pentru comentarii, notează DPA.

Controversata trupă s-a format la Berlin în 1994. Componenţa a rămas neschimbată de-a lungul istoriei formaţiei.

Cel mai recent album al trupei Rammstein, "Zeit", a fost compus în timpul unui lockdown impus în timpul pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.