Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorul accidentului din Suceava are 17 ani, nu are permis de conducere şi a fugit de la locul faptei

foto: mediafax
accident suceava

Şoferul care a accidentat grav doi pietoni, duminică, la Pătrăuţi, este în vârstă de 17 ani, nu are permis de conducere şi a fugit de la locul faptei, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Potrivit acestuia, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată în jurul orei 12.55 cu privire la faptul că, pe raza localităţii Pătrăuţi, pe un drum comunal, un autoturism a acroşat două persoane, un bărbat şi o femeie, ce se deplasau în calitate de pietoni pe acostament.

Citește și: FOTO Accident ȘOCANT lângă o biserică: doi tineri, în stare GRAVĂ după ce au fost loviți de o mașină scăpată de sub control

Cele două persoane, ambele cu vârste de 19 ani, au fost rănite grav şi au fost transportate la spital.

Până la sosirea echipajelor de poliţie, şoferul şi un alt ocupant al autoturismului au părăsit vehiculul şi au fugit în zona unui deal.

Au fost alertate în regim de urgenţă toate echipajele Poliţiei Municipale Suceava şi a Secţiei de Poliţie Dărmăneşti, iar în urma căutărilor s-a reuşit localizarea şoferului şi a pasagerului la o distanţă de circa 1,5 km de locul producerii accidentului, potrivit Agerpres.ro.

S-a stabilit că persoana care a condus autoturismul implicat în accident este un tânăr în vârstă de 17 ani, din Pătrăuţi, şi nu posedă carnet de conducere.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost negativ.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier la Poliţiei Municipiului Suceava pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului, urmând ca sub coordonarea procurorului de caz să fie dispuse măsuri procesuale faţă de autor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.